Skip to main content

Predikant

Onze predikant leidt de zondagse diensten en gaat voor in rouw- en trouwdiensten. Hij een luisterend oor wanneer jij je verhaal kwijt wilt, zoekt met jou hoe jouw verhaal past in het verhaal van God en mensen.

Hij stelt regelmatig de vraag in vergaderingen hoe wij kerk van Christus kunnen zijn, vandaag, in Vorden. Dat gebeurt in de kerkenraad, bij de kindernevendienst, bij Vorming en Toerusting en Evangelisatiecommissie.

Hij draagt bij aan heldere communicatie van het mooie werk dat hij doet en de boodschap die hij verkondigt in de diensten, het kerkblad, op de website en in de sociale media.

In de verschillende zorginstellingen worden de kerkelijke hoogfeesten gevierd rond Pasen en Kerst, naast de vaste weekafsluitingen in de Wehmehof.

Kortom jullie predikant is van alle markten thuis. Als er iets is neem dan gerust contact met hem op. Hij staat voor je klaar.

ds. Ruben den Hertog

Ruben den Hertog (1985) is op 25 februari 2019 aan de Protestantse Gemeente Vorden verbonden. Hiervoor werkte Ruben als predikant vanuit de mobiliteitspool op Noord-Beveland. Hij heeft een hart voor pastoraat en houdt ervan als diensten liturgisch goed uit de verf komen.

Als dorpspredikant zoekt Ruben voortdurend de verbinding: tussen de verschillende bloedgroepen in de kerk; de generaties en de kerk en het dorp.